Бонусен Код: Непотребно

Бетворлд Македонија

Бетворлд Нова Врска

Добијте бонус од €100!

Бетворлд е новите букмејкери кои ја користат платформата на Интерветтен, познатиот австриски оператор, за да прифаќаат облози за спорт низ целиот свет. Основана во 2013 година, претставува валидна алтернатива на најголемите места за обложување на спорт, како што е веродостојноста и изборот на наведените пазари.

Доколку немате проблеми со пристапот, можете да ја посетите официјалната веб-страница на Бетворлд со кликнување на копчето подолу:

Како да отворите сметка за Бетворлд

Регистрацијата на нова сметка на Бетворлд се одвива на стандарден начин како и за многу други букмејкери.
Да се обложувате со овој оператор мора да го поседувате

Мора да имате најмалку 18 години;
Мора да имате валидна адреса за е-пошта;
Мора да имате важечки документ за лична карта (пасош или лична карта);
Бидете жител на земја прифатена од Бетворлд;

Ако имате реквизити наведени погоре, можете да отворите сметка со Бетворлд.
Еве што треба да направите:

Посетете ја страницата Бетворлд или страницата на огледала;
Кликнете на копчето "Register Now";
Пополнете го образецот со вашите лични податоци;
Внимателно изберете ја валутата на вашата сметка;

Важна забелешка:

- Сите детали за вашата сметка може да се изменат подоцна, со исклучок на валутата. Изберете ја омилената валута внимателно (Бетворлд поддржува само ЕУР, CHF, GBP и TRY) затоа што подоцна нема да имате можност да ја промените.

- Не е неопходно да внесете код за бонус, доколку имате, вметнете го за да заработите провизија од вашиот промотор, инаку оставете го ова поле празно. Во секој случај, немате право на зголемување на бонусот.

Бетворлд Проблем со Пристапот

Ако имате проблем со пристапот да ја посетите Бетворлд, па дури и нашите страници за огледало не работат, тоа може да значи дека ИП-то на вашиот компјутер е блокирано од вашата земја. Во оваа ситуација, препорачуваме да користите т.н. ВПН софтвер кој може да ја промени ИП-адресата на вашата земја и да ви овозможи да пребарувате анонимно.

Го препорачуваме следниов софтвер ВПН:

Windscribe VPN
Opera Browser VPN

Двете програми ја поддржуваат мобилната верзија.

Дали ти треба помош?

Услугата за помош Бетворлд треба да се подобри, но во моментот нема неефикасности или одложувања во барањата за помош.

Стандардна процедура за барање помош е да напишете порака користејќи го формуларот на страницата:
Betworld.com/en/common/contact.aspx

Во случај на невозможност за пристап до веб-страницата, ние ги пријавуваме најпопуларните адреси за е-пошта:

service.en@betworldmail.com - Англиски
service.es@betworldmail.com - Шпански
service.de@betworldmail.com - Германски
service.fr@betworldmail.com - Француски
service.it@betworldmail.com - Италијански
service.pt@betworldmail.com - Португалски
service.tr@betworldmail.com - Турски
service.cz@betworldmail.com - Чешка

Најнови пребарувања за Бетворлд

Betworld Link Macedonian ⚡ Enlace alternativo

Mirror Site ☆ Working Website ✅ Tautan alternatif

Betworld Cadastro ➜ Betworld中文网站 ☆ Betworld Italia

Betworld mirror russia ✅ Betworld ссылка Россия

Betworld MK ❤️ Novo Endereço ☆ Betworld Giriş TR

代替リンク ⚽ Alternatív Link Magyar ➜ Нова адреса

Mobile url ⚡ 한국 대안 링크 ☆ Сайт Україна

Copyright © 2020 MirrorSites.Bet | All rights reserved