Последно ажурирање:

Бет365 Македонија

Бет365 Нова Врска

До €100 во обложување кредити

Бет365 е најголемата агенција за обложување преку интернет. Со широк спектар на спортски облози и флексибилни услуги на клиентите, се издвојува од областа на онлајн обложување. Бет365 е достапен за сите обложувалници за спорт и неговата веб-страница е достапна на неколку јазици.

Доколку немате проблеми со пристапот, можете да ја посетите официјалната веб-страница Бет365 со кликнување на копчето подолу:

Како да отворите сметка Бет365

Отворањето сметка на Бет365 е многу едноставно, но не секој може да си поигра со овој букмејкер.
Да се обложувате со овој оператор мора да го поседувате

Мора да имате најмалку 18 години;
Мора да имате валидна адреса за е-пошта;
Мора да имате важечки документ за лична карта (пасош или лична карта);
Бидете жител на земја прифатена од Бет365;

Ако имате реквизити наведени погоре, можете да отворите сметка со Бет365.
Еве што треба да направите:

Посетете ја страницата Бет365 или страницата за огледала;
Кликнете на врската "Join Now";
Пополнете го образецот со вашите лични податоци;
Внимателно изберете ја валутата на вашата сметка;
Изберете го преферираниот формат на временска зона и коефициент
Внесете код за бонус ако имате еден (по избор).

Важна забелешка:

- Сите детали за вашата сметка може да се изменат подоцна, со исклучок на валутата. Изберете ја омилената валута внимателно (Бет365 поддржува повеќе од 25 валути!) Затоа што подоцна нема да имате можност да ја промените.

- Не е неопходно да внесете код за бонус, доколку имате, вметнете го за да заработите провизија од вашиот промотор, инаку оставете го ова поле празно. Во секој случај, немате право на зголемување на бонусот.

Бет365 Регионални страници

Бет365 со текот на годините има добиено неколку национални лиценци и така локално работи во следниве земји:

Ако сте жител на една од државите наведени погоре, не можете да отворите сметка на Bet365.com, но можете да кликнете на знамето што одговара на вашата земја.

Бет365 Проблем со Пристапот

Ако имате проблем со пристапот да ја посетите Бет365 и нашите страници за огледало не работат, тоа би можело да значи дека ИП на вашиот компјутер е блокирана од вашата земја. Во оваа ситуација, препорачуваме да користите т.н. ВПН софтвер кој може да ја промени ИП-адресата на вашата земја и да ви овозможи да пребарувате анонимно.

Го препорачуваме следниов софтвер ВПН:

Windscribe VPN
Opera Browser VPN

Двете програми ја поддржуваат мобилната верзија.

Дали ти треба помош?

Страницата Бет365 се спушти и дали ви е потребна техничка помош? За жал, не можеме да обезбедиме телефонски детали, но можеме да дадеме општа адреса за да побараме помош доколку не сте во можност да дојдете до веб-страницата.

За вашите барања за помош, испратете е-пошта на:
support-eng@customerservices365.com
или посета help.bet365.com.

Најнови пребарувања за Бет365

Bet365 Link Macedonia ⚡ Enlace alternativo

Mirror Site ☆ Bet365 Makedonija ✅ Tautan alternatif

Bet365 Cadastro ❤️ Bet365中文网站 ☆ Novo Endereço

Bet365 mirror russia ✅ Bet365 ссылка Россия

代替リンク ⚽ Alternatív Link Magyar ➜ Нова адреса

Copyright © 2020-2023 MirrorSites.Bet |