Kodi Bonus: 1XSPORT

1XBET Shqipëria

1XBET Link Mirror

Welcome Bonus deri në €130*

1XBET është bërë libri krijuesi më i ri në botë vitet e fundit. Siguron odds më të lartë midis operatorëve që arrijnë në ligat më të larta deri në 99%. Mbi 100 lloje bastesh për çdo ndeshje, ekskluzive Bet-konstruktor dhe madje edhe baste në financa.

* Ju lutemi përdorni kodin e bonusit "1XSPORT" për të marrë deri në €130 në vend të €100.

Nëse nuk keni probleme me qasjen, mund të vizitoni faqen zyrtare të 1XBET duke klikuar në butonin më poshtë:

Si të hapni një llogari 1XBET

Procesi i regjistrimit në 1XBET është shumë i thjeshtë dhe mbase më i shpejtë në mesin e të gjithë bookmakers në internet.
Për të bërë bast me këtë operator duhet të zotëroni:

Ju duhet të jeni të paktën 18 vjeç;
Ju duhet të keni një adresë të vlefshme emaili;
Ju duhet të keni një numër telefoni të vlefshëm.

Nëse keni kërkesat e listuara më lart, ju jeni në gjendje të hapni një llogari me 1XBET.
Ja çfarë duhet të bëni:

Vizitoni faqen 1XBET ose APP-të e lëvizshme;
Klikoni në butonin "Regjistrohu";
Zgjidhni opsionin "By e-mail";
Plotësoni formularin me të dhënat tuaja personale;
Zgjidhni me kujdes monedhën e llogarisë tuaj;
Vendosni "1XSPORT" në fushën e kodit të bonusit.

Njoftim i rëndësishëm:

- Të gjitha detajet e llogarisë suaj mund të modifikohen më vonë, me përjashtim të monedhës. Zgjidhni monedhën tuaj të preferuar me kujdes (1XBET mbështet më shumë se 100 monedha, përfshirë Bitcoin!) Sepse më vonë nuk do të keni mundësinë ta ndryshoni atë.

- Regjistrohuni duke përdorur të dhënat tuaja reale, mund t'ju kërkohet të konfirmoni identitetin tuaj (duke dërguar letërnjoftim ose pasaportë) në rast tërheqjeje nga transferi bankar.

1XBET në Botë

1XBET zotëron një licencë bastesh të lëshuar nga Curaçao eGaming (n°1668/JAZ), por përdor disa domene si pikë referimi për disa vende, në veçanti 1XBET përdor këto domene dhe nënfusha:

Shtë mirë të dihet se 1XBET nuk ka licencë lokale të lëshuar në këto vende, por veprimtaria e saj rregullohet me licencën e saj ndërkombëtare..

1XBET Problemi i Hyrjes

Nëse keni ndonjë problem të qasjes për të vizituar 1XBET dhe madje faqet tona të pasqyrës nuk po funksionojnë, kjo mund të nënkuptojë që IP e kompjuterit tuaj është bllokuar nga vendi juaj. Në këtë situatë ne ju rekomandojmë të përdorni një të ashtuquajtur softuer VPN që mund të ndryshojë IP të vendit tuaj dhe t'ju lejojë të shfletoni në mënyrë anonime.

Ne ju rekomandojmë programin vijues VPN:

Windscribe VPN
Opera Browser VPN

Të dy programet mbështesin versionin celular.

Keni nevojë për ndihmë?

Ndihma për klientët në 1XBET është e klasit botëror, madje për disa vende ajo ka një shërbim të përkushtuar profesional në Skype, Telegram dhe Whatsapp.

Ne raportojmë adresat e postave elektronike dhe numrat e telefonit, për gjuhët e tjera që ne rekomandojmë të vizitoni faqen zyrtare të internetit.

support@1xbet.com ➜ +44 127 325-69-87
info-es@1xbet.com ➜ +34 90 0974965
info-de@1xbet-team.com ➜ +49 800 5889574
info-it@1xbet.com ➜ +39 800 595447
info-pt@1xbet.comm ➜ +44 127 325-69-87
info-pl@1xbet.com ➜ +44 127 325-69-87
destek@1xbet.com ➜ +908503902148
support@1xbet.com ➜ 8 (800) 500-29-11
info-ind@1xbet.com ➜ +44 127 325-69-87
info-bn@1xbet.com ➜ +44 127 325-69-87
vietnam@1xbet.com ➜ +35 795544762
info-cn@1xbet.com ➜ +44 127 325-69-87

Nëse dëshironi të bisedoni me një operator, kjo është lidhja e duhur:
1xbet.com/al/information/contacts/

Kërkimet më të fundit rreth 1XBET

1XBET Link Albania ⚡ Enlace alternativo

Mirror Site ☆ Shqipëria Website ✅ Tautan alternatif

1XBET Cadastro ➜ 1XBET中文网站 ☆ 1XBET Kenya

1XBET mirror russia ✅ 1ХБЕТ ссылка Россия

1XBET Shqiperia ❤️ Novo Endereço ☆ 1xbet Giriş TR

代替リンク ⚽ Alternatív Link Magyar ➜ Adresa e re

Mobile live site ⚡ 한국 대안 링크 ☆ Сайт Україна

Copyright © 2020-2023 MirrorSites.Bet |