Përditësimi i fundit:

Bet365 Shqipëria

Bet365 Link Mirror

Deri në €100 në Bet Credits

Bet365 është agjensia më e madhe e basteve në internet. Me gamën e saj të gjerë të basteve sportive dhe shërbim fleksibël ndaj klientit, ai dallon nga fusha e basteve sportive në internet. Bet365 është në dispozicion për të gjithë bastorët e sportit dhe faqja e internetit e saj është në dispozicion në disa gjuhë.

Nëse nuk keni probleme me qasjen, mund të vizitoni faqen zyrtare të Bet365 duke klikuar në butonin më poshtë:

Si të hapni një llogari Bet365

Hapja e një llogarie në Bet365 është shumë e thjeshtë, por jo të gjithë mund të luajnë me këtë bookmaker.
Për të bërë bast me këtë operator duhet të zotëroni:

Ju duhet të jeni të paktën 18 vjeç;
Ju duhet të keni një adresë të vlefshme emaili;
Ju duhet të keni një dokument të vlefshëm (Pasaportë ose letërnjoftim);
Bëhuni një banor i një vendi të pranuar nga Bet365;

Nëse keni kërkesat e listuara më lart, ju jeni në gjendje të hapni një llogari me Bet365.
Ja çfarë duhet të bëni:

Vizitoni sitin Bet365 ose një adresë alternative;
Klikoni në lidhjen "Join Now";
Plotësoni formularin me të dhënat tuaja personale;
Zgjidhni me kujdes monedhën e llogarisë tuaj;
Zgjidhni Zonën Time dhe Shanset e "Odds Format";
Vendosni një kod bonus nëse keni një (opsionale).

Njoftim i rëndësishëm:

- Të gjitha detajet e llogarisë suaj mund të modifikohen më vonë, me përjashtim të monedhës. Zgjidhni monedhën tuaj të preferuar me kujdes (Bet365 mbështet më shumë se 25 monedha!) Sepse më vonë nuk do të keni mundësinë ta ndryshoni atë.

- Nuk është e nevojshme të futni një kod bonus, nëse keni një të tillë, futeni atë për të fituar një komision nga nxitësja juaj, përndryshe lini këtë fushë bosh. Në çdo rast, nuk do të keni të drejtë të rritni bonus.

Bet365 Rajonal Websites

Bet365 ndër vite ka marrë disa licenca kombëtare dhe kështu funksionon lokalisht në vendet në vijim:

Nëse jeni banor i një prej vendeve të listuara më lart nuk mund të hapni një llogari në Bet365.com por mund të klikoni në flamurin që korrespondon me vendin tuaj.

Bet365 Problemi i Hyrjes

Nëse keni ndonjë problem të qasjes për të vizituar Bet365 dhe faqet tona të pasqyrave nuk janë duke punuar, kjo mund të nënkuptojë që IP e kompjuterit tuaj është bllokuar nga vendi juaj. Në këtë situatë ne ju rekomandojmë të përdorni një të ashtuquajtur softuer VPN që mund të ndryshojë IP të vendit tuaj dhe t'ju lejojë të shfletoni në mënyrë anonime.

Ne ju rekomandojmë programin vijues VPN:

Windscribe VPN
Opera Browser VPN

Të dy programet mbështesin versionin celular.

Keni nevojë për ndihmë?

Faqja Bet365 zbriti dhe keni nevojë për ndihmë teknike? Fatkeqësisht ne nuk mund të sigurojmë detaje telefonike por mund të japim adresën e përgjithshme për të kërkuar ndihmë në rast se nuk jeni në gjendje të arrini në faqen e internetit.

Për kërkesat tuaja të ndihmës, ju lutemi dërgoni një email në:
support-eng@customerservices365.com
ose vizitoni help.bet365.com.

Kërkimet më të fundit rreth Bet365

Bet365 Link Albania ⚡ Enlace alternativo

Mirror Site ☆ Shqipëria Website ✅ Tautan alternatif

Bet365 Cadastro ❤️ Bet365中文网站 ☆ Novo Endereço

Bet365 mirror russia ✅ Bet365 ссылка Россия

代替リンク ⚽ Alternatív Link Magyar ➜ Adresa e re

Copyright © 2020-2023 MirrorSites.Bet |

TOPlist